CELEBREM TRES ANYS DE LLUITA I TORNEM A LES MOBILITZACIONS

Convocatoria a les entitats i les veïnes del barri:

El mes de novembre d’enguany farà tres anys de l’ocupació veïnal del jardí de l’alzina i de les casetes del carrer Encarnació. Tres anys durant els quals les victòries veïnals han estat moltes. Però un cop l’Ajuntament ha pres el control de la situació, prometent coses que no pot complir, la situació del jardí i de les casetes és penosa i la dilació amb què el Districte pren —o, més aviat, deixa de prendre— decisions ha portat l’espai a uns nivells de degradació inacceptables que, vistos des de la tanca que impedeix accedir-hi, mostren una imatge total de descura.

Vam ser els veïns i veïnes els qui vam salvar l’espai, vam ser nosaltres qui el vam convertir en un lloc habitable on el veïnat passejava, assistia a actes… L’autogestió és molt més àgil, viva i creativa, que la burrocràcia administrativa, lenta i insensible.

Aprofitant els tres anys de lluita tenaç ens proposem recuperar la mobilització per tal que el jardí s’obri el més aviat possible i, per fer-ho, volem disposar de la màxima participació del barri.

És per això que diumenge 7 de novembre us convoquem a un gran acte sota l’alzina, que tindrà format d’àgora oberta en què cada una de les entitats que hi participeu podreu explicar com us imagineu el futur d’aquest espai, a més d’exposar aquells aspectes que creieu que cal reivindicar al barri. La trobada ha de servir també per crear sinergies de barri, des de la base, a fi de fer forta la musculatura veïnal.

Volem que sigui també una jornada festiva amb sorpreses.

Preguem que ens confirmeu l’assistència a comunicacio@salvemlalzina.org el més aviat possible de cara a la logística organitzativa.

Salut!