Acta de l’assemblea de Salvem l’Alzina del dimecres 23 de setembre

Seguint els punts de l’ordre del dia, però no tots, i algun més d’improvisat:

1. Campanya Ja!, valoracions de la darrera acció.

No ens queda gaire clara la repercussió d’aquesta acció, ja que es limitava al voltant mateix de la finca i no més enllà. Sí que es creu que serveix per reforçar la campanya de l’agost amb el lema JA! en xarxes socials.

Com a continuïtat de la campanya ens han fet arribar una primera remesa d’adhesius amb el lema i es reparteixen entre els assistents, i se’ls recomana fer-ne un bon ús: no gastar-los tots en un dia i utilitzar-los cadascú al voltant de la seva residència habitual, tot i que també convé que se’n vegin a les vies i places més concorregudes del barri.

Comptem amb la presència d’una activista de la campanya Defensem Can Raventós que ens fa cinc cèntims de com ha anat el ple municipal celebrat aquell mateix dia en què s’aprovava la destrucció de part del jardí d’aquesta finca de Sarrià per construir-hi pisos de luxe. Ens expliquen que no pensen defallir i que portaran aquesta decisió als tribunals perquè hi veuen indicis de corrupció.

Així mateix, se’ns demana suport individual i col·lectiu, adhesió a la campanya a través de firmes a defensemcanraventos.wordpress.com  i enfortir el moviment seguint-los per les xarxes socials (@CanRaventos i @defensemcanraventos·Community). Els diem que no hi haurà cap problema, tot i que s’haurà de fer constar en acta i fer-ho saber als companys de Comunicació perquè són qui se n’encarreguen.

2. Es recorda la reunió virtual amb l’Ajuntament de dilluns 28 a les 19 h, i es demana la participació d’algú més que no sigui el nostre representant habitual amb el districte. Es fa petit inventari dels temes a parlar, que bàsicament giren al voltant de la mesa de negociació amb els partits.

3. Donada l’escassa presència de membres del col·lectiu (5 persones), donen per finalitzada l’assemblea i decideixen per a posteriors trobades plantejar properes activitats. Tot seguit es traslladen a una cantina habitual per prendre una beguda alcohòlica de baixa graduació i celebrar l’arribada de la tardor.